Магичен свят“ е проект на Триада Софт“ ООД, гр. Варна

...
  Магичен свят“ е проект на Триада Софт“ ООД, гр. Варна
Коментари Харесай

Образовайте децата си с Магичен свят

  „ Магичен свят “ е план на „ Триада Софт “ ООД, гр. Варна – компания с одобрено име и дълготраен опит в създаването на интернет основани системи, уеб дизайн, развиване, поддръжка и хостване на уеб сайтове и бази данни, информационни решения, маркетинг и реклама на потребителски артикули, търговия и поддръжка на софтуерни артикули и хардуер. Решенията, които предлагаме на нашите клиенти са резултат от непрекъснатата работа в посока развиване и асимилиране на нови технологии.

„ Магичен свят “ съставлява интернет основана интерактивна мултисензорна система за образование на деца със СОП и деца в норма. Проектът е осъществен по стратегия на Националния иновационен фонд и е учреден на голям брой проучвания както в региона на осведомителните технологии, по този начин и във връзка с условията и метода в образованието на деца със СОП. Системата подкрепя образованието на деца от 4 до 10 години и е съобразена с държавните общообразователни условия и образователни стратегии.

 Екипът на „ Магичен свят “ се състои от млади и висококвалифицирани експерти: софтуерни експерти, специфични педагози, психолози и логопед. Опитът на чиновниците, желанието за развиване и асимилиране на нови познания наред с положителната организация, подготвеност и надзор са солидна база за построяването на новаторската софтуерна система за образование на деца със специфични просветителни потребности (СОП) и деца в норма.

За да научите повече за " Магичен свят " натиснете тук.

Източник: uchiteli.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР